top of page
  • My.k

Angst i fletta

Oppdatert: 19. aug. 2022

Det er noe galt med bilen. Jeg er hundre prosent sikker på det, og det er mannen min også. Forskjellen er bare at han tar det helt med ro, mens jeg får angst. Angst i fletta pleier vi å si da. Mannen min, som har levd med denne angstfulle kona i noen år nå, ler og synger at jeg har angst i fletta, mens han kjører bilen selvsikkert avsted.

Jeg er passasjer med åndenød og dritthumør. Jeg ser for meg at bilen begynner å brenne, eller hvert øyeblikk eksploderer. Det lukter farlig gass. Dette kan gå skikkelig gærent, tenker jeg, og forbanner at jeg har så hetta.

Angst i fletta. Det rima. Jeg slenger meg med på den teite sangen til mannen min. Vi synger så det skjærer i ørene.

«Angst i fletta! Hun får helt hetta...»

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også

Innlegg: Blog2_Post