top of page
  • Forfatterens bildeMy.k

Det er en deilig dag.

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra glimtvis optimistiske tanker oppi den brølende misfornøyde underbevisstheten.

Og at underbevisstheten er misfornøyd er jeg jo så inderlig klar over, sånn egentlig.

Jeg har jo tross alt gått på et stort kvantum av sterke medisiner i snart åtte år.

Jeg har vært bedøvet av medisin i åtte år. Psykisk syk i åtte år og egentlig hele livet hvis jeg skal være helt ærlig.

Og det skal jeg jo.

Ærlighet varer lengst, og kanskje da helst ærligheten mot meg selv.

Livsløgnene.

Hvordan få has på dem?

Men hvorfor syns jeg synd på meg selv?

Sånn bortsett fra at jeg har blitt lam i halve ansiktet på grunn av helvetesild i øret. Hvorfor?

Jo, fordi jeg vil ut!! Og det er faktisk et friskhetstegn.

Så dette er gode nyheter.

Sånn egentlig.

Jeg vil ut og leve et normalt liv.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også

Oi, nå skal jeg begynne å trene igjen. Hvordan skal det gå? Det er akkurat som om viljestyrken min er skrudd på laveste volum, og nå skal jeg virkelig prøve å skru den opp. Vri og vrenge i tankene til

Innlegg: Blog2_Post