top of page
  • My.k

Et harmonisk øyeblikk

Noen øyeblikk er ubetalelige, skulle jeg akkurat til å skrive før jeg hørte et brak fra kjøkkenet.

Sekundene før nøt jeg å høre på Tàrrega, som min 14-åring hadde satt på, mens han plystret og stekte seg hamburger. Det var så idyllisk som det høres ut som. Jeg følte at jeg var med i en eventyrfilm.

Jeg tenkte: Dette øyeblikket burde jeg skrive om, sånn at alle som har lest mine triste blogginnlegg skjønner at livet er langt fra bare trist.

BRAAAK!!!

Jeg løp ut på kjøkkenet og fant en forbanna 14-åring som har velta en vissen urteplante som var plassert oppå kjøkkenvifta. Det kom jord på burgerne, og det hyggelige, harmoniske øyeblikket er erstattet med kjeft og bråk. Dette var visst tydelig min feil også.

Så fort kan det snu, tenker jeg.

Og sånn går dagene.

Medisinen jeg tar har røsket bort depresjonen, og store deler av angsten. Nå er det opp til meg å gjøre resten. Det tar den tiden det tar. Et museskritt den ene dagen, og et gasellehopp den neste. Og av og til et solid skritt bakover.

Sånn er det bare. Men musikken er fin, da.


https://youtu.be/0yMGLFfvDbw


https://open.spotify.com/track/7nTCpSPOBnuxwWIbfG2hzq?si=2ojJzAWwSY-mGUhS5MPcbw


35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også