top of page
  • Forfatterens bildeMy.k

Et lysglimt fra bror.

Oppdatert: 16. apr. 2021

Min kjære bror sendte denne sangen til meg for en stund siden. »Søster» av Delillos.

Jeg var veldig ute i hodet på det tidspunktet. Jeg var innlagt på DPS, og følte meg veldig dårlig. Dårligere enn noensinne, kanskje, ettersom jeg faktisk var innlagt pasient. Jeg skulle egentlig hvile og «finne meg selv» de to ukene jeg var der, men jeg var så opptatt av hva andre tenkte om meg at resultatet av oppholdet ble at jeg var dårligere etter endt opphold. Mer forvirra enn noensinne med en følelse av å være nitrist.

Så selv om jeg var langt fra i stand til å dra noe sted på egenhånd, lese bok eller slappe av på noe vis, så ble denne sangen fra bror et stort lysglimt.

Han bor kun en times tid unna med toget, vi pleide å snakket om alt til langt på natt

og jeg blir som før smått om senn.

https://youtu.be/vCKvtbbx6fU

https://open.spotify.com/track/6jSz3LcQHO2GnUqTY15POH?si=KCtq_5PqRTuQ3U65X-v2Ew
35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også