top of page
  • My.k

Første blogginnlegg

Oppdatert: 8. mar. 2021


Dette er mitt aller første blogginnlegg. Det føles rart å skulle skrive til en mulig leser.

Jeg tenkte jeg skulle skrive datoen i dag som overskrift på dette innlegget, men jeg måtte sjekke så mange ganger hvilken dag og dato det er, så jeg ombestemte meg.

Det er en sånn dag.

Jeg tror jeg er som en dement person når jeg er dårlig. Husker lite, mister ord og tankene surrer i turbofart. I dag har jeg laget to smale smykker. Jeg tok tiden, og fant ut at jeg bruker litt under 3 timer på ett.

Det blir ca. 300 perler når jeg bruker 4 masker.

I tillegg broderer jeg på ca 50 perler. I dag brukte jeg kun glassperler.81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også

Innlegg: Blog2_Post