top of page
  • My.k

Lille Petter Nussekopp

Her er en tekst som jeg skrev for noen år siden (eller var det i fjor?):


Jeg er en sånn som ønsker at alle kryp skal leve i så stor grad at jeg har to spindelvev på bilen min. Ett utenfor vinduet på førersiden, rett foran sidespeilet. Det andre innenfor vinduet på samme sted. Det er mest sannsynlig bare en edderkopp som har laget begge vevene. Den er liten, og jeg kaller han for Nusse.

I fjor bodde han innunder speilet. I år tror jeg han er blitt modigere, grådigere, og bor muligens inne i vinduslisten. Han er sjenert også. Viser seg nesten aldri.

Jeg holdt på å ødelegge vev nummer to, det innenfor vinduet, da jeg Gud forby tørket litt støv av dæsjbordet. Det skal jeg aldri gjøre igjen, kjære Nusse.

Det er faktisk to år siden det sist ble tørket støv i denne bilen. Da fikk sønnen min og kompisen hans 200kr for å kaste alt søppelet, støvsuge og tørke støv.

Det var før Nusse kom.


25 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også

Innlegg: Blog2_Post