top of page
  • Forfatterens bildeMy.k

Lots going on/ mye som skjer

A lot has happened since I last wrote a blog post:

- I have had my lovely daughter-in-law as a model for almost half of all my jewellery.

- I posted a post with some of the pictures and got approx. 1600 likes, as well as some who are interested in buying my jewelry on etsy. So one of the first things I'm going to do when I get some money is create an etsy account.

- I have been to Athens and found inspiration for a whole collection that I can hardly wait to make.

- I am working on making a piece of jewelery commissioned by a customer abroad. My first assignment abroad.

Life is smiling.


Mye har skjedd siden sist jeg skrev et blogginnlegg:

-Jeg har hatt min nydelige svigerdatter som modell på nesten halvparten av alle smykkene mine.

-Jeg la ut et innlegg med noen av bildene og fikk ca. 1600 likes, samt en del som er interessert i å kjøpe smykkene mine på etsy. Så en av de første tingene jeg skal gjøre når jeg får litt penger er å lage en etsy-konto.

-Jeg har vært i Athen og funnet inspirasjon til en hel kolleksjon som jeg nesten ikke kan vente med å lage.

-Jeg jobber med å lage et smykke på oppdrag fra en kunde i utlandet. Mitt første utenlandsoppdrag.

Livet smiler.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle