top of page
  • My.k

Ny vår, eller høst

Dette skrev jeg i august, 2017. Motivasjonen var tilbake.

15/7 ser jeg at jeg har skrevet en tekst som heter “umotivert”. Kan ikke huske noe av det, og skjønner ikkeno av at jeg i så fall på noe tidspunkt, nærmere bestemt for tre uker siden, har vært umotivert, men allikevel motivert nok til å sette meg ned å skrive om det.


Jeg fant frem og blåste støv av pc`n min i kveld av to grunner.


For det første venter jeg på at Minsten skal bli ferdig på do, sånn at jeg også kan gå på do og vi begge endelig kan legge oss etter en lang dag. Klokka er 22:20, og det er skole i morra. Første uke som sjetteklasse-gutt er snart gjennomført. I morra er det fredag og, jubel og glede, det er helg.

Eldste har da gjennomført sin aller første uke på ungdomsskolen, og sirkuset, eller hverdagen som noen også kaller det, er i gang.


For det andre føler jeg denne dagen godt kan bli litt minneverdig, ettersom det er første gang jeg gråter etter et besøk hos psykiateren, og i tillegg at jeg har vært på mitt første foreldremøte alene siden før jeg ble psyk.

Krøss i taket!

Det går riktig vei.24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også

Innlegg: Blog2_Post