top of page
  • My.k

Om å bli bedre

Dette skrev jeg i 2015:

«Det er fantastisk deilig å kunne komme seg opp trappa uten å måtte dra seg opp etter gelenderet. Kjenne sultfølelse igjen. Glede seg til å sitte ved bordet og spise middag. Kunne sitte oppreist i sofaen, og ikke knuge ansiktet ned i saueskinnet som for tiden har fungert som min bestevenn. Kunne skrelle gulrøtter, og sette dem på, fylle søppelposen og knyte den sammen, vaske kjøkkenbenken. Så fantastisk deilig. Jeg er bedre.»
29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også

Innlegg: Blog2_Post