top of page
  • Forfatterens bildeMy.k

Sommerfugl

Oppdatert: 2. feb. 2022

Neste prosjekt:Dag 1: Har brukt noen timer på å bestemme meg for hvilke perler som skal hvor. Klokka er tolv på kvelden, så jeg gir meg for i dag. I morra ser jeg sikkert helt annerledes på dette…

Dag 2: Lørdagen har gått med på å brodere tre perler, ta opp igjen to, brodere fem perler, ta opp igjen en, brodere ti, ta bort åtte osv. osv.

startet for alvor i 11- tida, og bortsett fra at jeg laget lasagne i halvannen time, har jeg kun sittet pal med denne sommerfuglen. Nå er klokka 01:00, og jeg skal stupe i seng. Dagens resultat ser du her:


Dag 3: I dag har det gått mer radig. Morsomt å se sommerfuglen blir til:

Dag 4: Da sier jeg meg ferdig med sommerfuglen. Det gikk litt fort i svingene på slutten der, så de ble litt forskjellige nederst. Har bestemt meg for at det ikke gjør noe 🥳


Da er sommerfuglen limt og jeg har klippet den ut. Puh! Da er den største utfordringen gjort. Hvis jeg klipper feil, vil hele broderiet bli ødelagt. Det hadde vært surt… men det gikk jo kjempebra. Nå har jeg bestemt at sommerfuglen skal få bo i skogen. Da blir det «Pride i skogen»

Paletten jeg bruker er da jordfarger, brunt og grønt, samt gull, bronse og mineralet sodalitt som ser ut som stein. Andre mineraler jeg bruker er agat og granat.

Nei, det blir for mørkt i skogen. Sommerfuglen får holde seg til blomsterenga, sånn som sommerfugler flest gjør.

Dag 5: Har strikket armbåndet ferdig, og prøvde med sommerfuglen på. Så innså jeg at sommerfuglen er for stor. Den passer ikke på et armbånd. Den får heller bli en brosje eller et halskjede. Dumme sommerfuglen.

Så hva gjør jeg nå? Lager jeg en ny og mindre sommerfugl? Skrinlegger jeg hele prosjektet? Det skal jeg sove på, for klokka er 23.Dag 6: Etter mye om og men bestemte jeg meg for å sy sommerfuglen fast til armbåndet allikevel. Det ble plan A. syns resultatet ble ganske bra.
34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page