top of page
  • Forfatterens bildeMy.k

To skritt frem og ett tilbake.

Problemer med å løfte blikket

Kjører ikke bil

Rydder ikke

Sitter bare og hekler

Tanker på repeat

Ord som gjentar seg

Sovner lett

Dette er en liste som jeg laget før videosamtale med psykiateren i går.

Den beskriver i korthet formen min de siste dagene.

Det er kjedelig å ha gått ett skritt bakover, og ikke bare gjort fremgang i henhold til psyken. Samtidig er jeg stolt av og glad for at jeg har vært på verkstedet og jobbet nesten daglig de siste to månedene. Alt i alt vil jeg si at jeg fungerer bedre nå enn før jeg «flyttet inn» i verkstedet.

Nå gjelder det å holde fokus på hva som er bra og fungerer.

Ny liste:

Løfter blikket

Kjører ikke bil, men tar buss og båt.

Rydder litt.

Hekler og lager engler som selges i butikken fra november.

Ord gjentar seg. Hva så?

Sovner lett. Hurra for det.


33 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Det er en nydelig solskinnsdag og da synes jeg synd på meg selv. Og det er jaggu på tide, for i lang, lang tid har jeg ikke kjent noenting. Ingen følelser rundt hvordan jeg har det, bortsett fra gli

Nå har jeg oppdatert nettsiden litt på «hjem» og «om M.yk» Skriver litt mindre om angsten, og litt mer om smykkelagingen. Det er et sunnere fokus. Dessverre klarer jeg ikke å være på verkstedet for

Så kom knekken. Det burde ikke komme som et sjokk, men jeg må innrømme at det var uventet. Nok en gang har jeg vært totalt overbevist om at jeg var friskere enn noen gang - og kanskje var jeg det også